Print
Zoom In
Zoom Out

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد: بیمه ورزشی دغدغه‌های ورزشکاران را حل کرد

چهارشنبه 24 خرداد 1402 ساعت 04:39

رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد درباره طرح بیمه ورزشی گفت: در زمانی که یک ورزشکار مصدوم می‌شد، هیچ حمایتی از او صورت نمی‌گرفت اما حالا این مشکل حل شده است.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از ایرنا، در راستای به حداقل رساندن مطالبات جامعه ورزش و رفع نگرانی و دغدغه قهرمانان و پیشکسوتان و جامعه بزرگ ورزش کشور و پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور مبنی بر حمایت جامع از اصحاب ورزش کشور و در جهت اجرای برنامه‌ها و اهداف حمایتی و بیمه‌ای و لزوم ارائه خدمات مورد نیاز و همچنین تأکیدات وزیر ورزش و جوانان مبنی بر به ثمر رساندن پوشش واقعی بیمه مورد نیاز این گروه از جامعه با هدف پوشش همزمان بیمه‌شدگان در بیمه‌های حوادث، عمر، فوت، نقص عضو و تأمین هزینه‌های درمانی آن‌ها، صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور در راستای وظایف ذاتی و مطابق اساسنامه خود موفق شد تا خدمات شایسته و بی‌سابقه‌ای را مطابق دستورات وزیر ورزش و جوانان به جامعه ورزش کشور ارائه کند.

هاشم اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، با اشاره به مشکلات عدم بیمه ورزشکاران در زمان مصدومیت، اظهار داشت: در زمانی که یک ورزشکار مصدوم شود، هیچ حمایتی از او صورت نمی‌گیرد زیرا نمی‌توانند بیمه داشته باشند. حالا با اجرا شدن طرح بیمه ورزشی، می‌توانیم بخش زیادی از این مشکلات را حل کنیم.

وی ادامه داد: در گذشته از مدیران ورزشی زیادی شاهد قول‌هایی برای بحث بیمه ورزشی بودیم اما تا حالا چیزی اجرا نشده است. از این پس ورزشکاران می‌توانند با اطمینان خاطر به فعلالیت حرفه‌ای خود ادامه دهند.

رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد درخصوص نقش وزیر ورزش در این امر عنوان کرد: سید حمید سجادی از جنس ورزش و از قهرمانان دو و میدانی ایران است که سال‌ها فعالیت ورزشی او در کنار عقبه حرفه‌ای‌ اش باعث می‌شود درک بیشتری از ورزشکاران نسبت به بقیه مدیران گذشته داشته باشد. او توانست با همین کار یکی از مشکلات و دغدغه‌های بزرگ ورزشکاران را حل کند. این مسئله انقدر مهم است که می‌توان آن را مهم‌ترین دستاورد وزیر ورزش دانست.

 

 

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

برترین های نخستین دوره مسابقات بولینگ جام رسانه بانوان معرفی شدند

رنکینگ ثابت پاکت بیلیارد کشوری بانوان

رنکینگ ثابت اسنوکر کشوری بانوان

پایان سی و هفتیمن دوره رقابت های تن بال کشوری بانوان

آغاز سی و هفتمین دوره رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد بانوان در مشهد مقدس

پایان سی‌امین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان با قهرمانی نماینده استان اصفهان

آغاز سی‌امین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان در مشهد مقدس

جدول گروهی و زمان بندی رقابت های اسنوکر بانوان

پایان مسابقات دانشجویان دختر به مناسبت نخستین سالگرد شهید رئیسی و شهدای خدمت

انتصاب سرپرست هیئت بولینگ و بیلیارد استان قم

بخشنامه مسابقات رنکینگ اسنوکر کشوری دختران

پایان مسابقات پاکت بیلیارد دانشجویی دختران در ایلام

پایان مسابقات رنکینگ اسنوکر بانوان استان خراسان رضوی

رنکینگ ثابت مسابقات هی بال ( بانوان)

رنکینگ ثابت مسابقات پاکت بیلیارد ( بانوان)

رنکینگ ثابت اسنوکر کشوری بانوان

حضور دو نماینده اسنوکر بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا 2025

قهرمانی نماینده استان فارس در هی بال دختران جشنواره رشته های بیلیاردی

آغاز اردوی تدارکاتی تیم اسنوکر بانوان در آکادمی بیلیارد و اسنوکر فدراسیون