پایگاه اطلاع رسانی

فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس

جمهوری اسلامی ایران

برگزاری مجمع انتخاباتی رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه با حضور رئیس فدراسیون

شناسه : 52721
پنجشنبه 30 بهمن 1404 ساعت 08:36
اخبار | داخلی
برگزاری مجمع انتخاباتی رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه با حضور رئیس فدراسیون

محمدرضا نقدی برای مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه انتخاب شد. 

مجمع انتخاباتی ریاست هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه، پنجشنبه ۳۰ بهمن با حضور رئیس فدراسیون به عنوان رئیس مجمع و مسئولین ورزش استان برگزار شد و طی آن محمدرضا نقدی برای مدت چهار سال سکان هدایت این هیات را به دست گرفت. 
در این مجمع، عبدالله سوری، فردین مقدادی و محمد رضا نقدی سه کاندیدای احراز پست ریاست هیات بولینگ و بیلیارد کرمانشاه بودند که پس از اینکه برنامه‌های خود را اعلام کردند؛ رای گیری از اعضا مجمع برای انتخاب رئیس هیات آغاز شد. 
مجمع ریاست هیات بولینگ و بیلیارد کرمانشاه مجموعا ۱۳ عضو داشت که ۱۲ عضو در این مجمع حضور داشتند و رای خود را به صندوق انداختند. 
پس از شمارش آرا، محمدرضا نقدی توانست با کسب هشت رای موافق از مجموع ۱۲ رای ماخوذه برای مدت چهارسال به عنوان رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه انتخاب شود. عبدالله سوری یک رای و فردین مقدادی نیز دو رای کسب کردند. یک رای نیز باطله بود. 
رئیس هیات بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه در این مجمع بااشاره به حواشی دوسال اخیر بولینگ و بیلیارد کرمانشاه، اظهار کرد: امیدواریم از این پس بولینگ و بیلیارد کرمانشاه روی ریل خود بیفتد. 
وی با بیان اینکه برای چهارسال آینده این رشته سه هدف بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت را در دستور کار قرار داده، عنوان کرد: در برنامه بلند مدت راه اندازی خانه و آکادمی بیلیارد را در دستور کار خواهیم داد. 
نقدی یکی دیگر از برنامه‌های بلند مدت خود را برندسازی این رشته در استان دانست و گفت: زمانی که ما بتوانیم از بولینگ و بیلیارد برندسازی کرده و آن را در رسانه ملی معرفی کنیم، بدنبال آن اسپانسرها نیز جذب خواهند شد. 
وی که پیش از این برای مدت چهار سال ریاست هیات بولینگ و بیلیارد کرمانشاه را برعهده داشته، اظهار کرد: در آن دوره با وجود اینکه درگیر کرونا بودیم، اما برنامه‌هایی را اجرایی کردیم، میزبانی‌هایی را برعهده گرفتیم و دوره‌های آموزشی برگزار کردیم، با اینحال کرونا روی اهداف ما تاثیر گذاشت.