پایگاه اطلاع رسانی

فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس

جمهوری اسلامی ایران

دومین ملی پوش اعزامی به رقابت های قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شد

شناسه : 51190
دوشنبه 12 خرداد 1404 ساعت 01:08
اخبار | داخلی
دومین ملی پوش اعزامی به رقابت های قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شد

علی قره گوزلو و میلاد کاشانی ترکیب تیم ملی اسنوکر کشورمان در مسابقات اسنوکر ۶ توپ  و تیمی قهرمانی آسیا در کشور سری لانکا را تشکیل می دهند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بولینگ وبیلیارد، مسابقات انتخابی جهت تعیین نمایندگان اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا در رشته اسنوکرتیمی و شش توپ با حضور چهار ورزشکار برتر کشور برگزار و در پایان دو روز رقابت دو حذفی، میلاد کاشانی موفق شد جواز حضور در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کند.

لازم به ذکر است علی قره گوزلو نفر نخست رنکینگ کشور پیش‌تر موفق به کسب سهمیه مستقیم شده بود – و در پایان رقابت های انتخابی نیز میلاد کاشانی به عنوان نفر دوم در کنار قره گوزلو راهی مسابقات قهرمانی آسیا خواهند شد.

مسابقات قهرمانی آسیا در رشته اسنوکر تیمی و شش توپ، طی روزهای ۱ تا ۷ تیرماه ۱۴۰۴ به میزبانی کشور سری‌لانکا برگزار خواهد شد.