پایگاه اطلاع رسانی

فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس

جمهوری اسلامی ایران

فاصله یک قدمی سرخوش تا پیوستن به انجمن حرفه ای های اسنوکر جهان

شناسه : 28678
پنجشنبه 24 اسفند 1402 ساعت 09:54
اخبار | داخلی
فاصله یک قدمی سرخوش تا پیوستن به انجمن حرفه ای های اسنوکر جهان

امیر سرخوش با دو پیروزی متوالی در برابر نمایندگان اسنوکر انگلستان به فینال رقابت های کیو تور راه پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بولینگ و بیلیارد؛ رقابت های کیو تور مرحله نهایی انتخابی ورزشکاران اسنوکر برای حرفه ای شدن و پیوستن به انجمن حرفه ای های جهان می باشد. این دوره از مسابقات 23 لغایت 25 اسفندماه 1402 به میزبانی کشور بوسنی و هرزگوین و در شهر سارایوو برگزار می گردد.

امیر سرخوش کاپیتان سرشناس اسنوکر کشورمان که در این دوره از مسابقات حضور دارد، عصر روز گذشته موفق شد هاروی چندلر از کشور انگلستان را 5 بر 4 شکست دهد و به نیمه نهایی رقابت ها راه پیدا کند. سرخوش در ادامه امروز پنجشنبه 24 اسفند ماه از ساعت 15:30 به وقت ایران نیز موفق شد استیون هال وورث دیگر نماینده کشور انگلستان که سابقه حضور در حرفه ای ها را دارد را با نتیجه 6 بر دو شکست دهد و به فینال این مسابقات راه پیدا کند. سرخوش فردا از ساعت 12:30 به وقت تهران با لولیان بویکو از کشور اوکراین به رقابت می پردازد و در صورت پیروزی در این رقابت می تواند جواز حضور در انجمن حرفه ای های اسنوکر جهان را کسب کند و در کنار حسین وفایی در عالی ترین سطح مسابقات اسنوکر جهان شرکت نماید.

لازم به ذکر می باشد که مرحله نهایی مسابقات کیوتور در  سه جدول هشت نفره برگزار می گردد و از هر گروه تنها یک ورزشکار به جمع حرفه ای ها می پیوندد. مرحله مقدماتی این مسابقات نیز چند ماه پیش در کشور امارات برگزار شد و امیر سرخوش موفق به عنوان قهرمانی در مسابقات مقدماتی شد و به عنوان نفر نخست از قاره آسیا راهی مرحله پایانی شد.