پایگاه اطلاع رسانی

فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس

جمهوری اسلامی ایران

درویشوند: روند موفقیت بانوان بیلیاردی صعودی است

شناسه : 14834
سه شنبه 06 آبان 1399 ساعت 10:19
اخبار | داخلی
درویشوند: روند موفقیت بانوان بیلیاردی صعودی است

پریسا درویشوند ملی پوش اسنوکر ایران، روند موفقیت بانوان بیلیاردی ایران را صعودی دانست و گفت: بانوان بیلیاردی سیر صعودی را طی می کنند و اگر بهای بیشتری به بانوان داده شود درخشش آنها را در آینده خواهیم دید.

وی با اشاره به اهمیت آموزش در سطوح مدارس افزود: برگزاری دوره های توجیهی و همچنین آموزشی در سطح مدارس و حتی دانشگاه ها می تواند بسیار جذاب باشد و همین امر به جذب بیشتر بانوان در این رشته ها کمک می کند.

ملی پوش اسنوکر کشورمان از مسئولین ورزش کشور خواست تا به بانوان توجه بیشتری شود و ادامه داد: می دانم که طی سال های اخیر واقعا به بانوان بیشتر از گذشته توجه شده است اما نیاز است تا این توجه افزایش یابد تا بانوان بیش از پیش در عرصه های بین المللی بدرخشند.

 درویشوند در مورد شرایطش در دوران همه گیری ویروس کرونا یادآور شد: در حال حاضر تمرین می کنم اما شرایط خیلی سخت شده به دلیل شیوع بیماری درآمدها کم و یا قطع شده است و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی نیز دشوار شده است و امیدوارم این مشکلات هرچه سریعتر مرتفع شود.