علیرضا رزمجو رئیس هیات بولینگ و بیلیارد آذربایجان غربی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون گفت: شهر ارومیه میزبان نخستین دوره جشنواره ورزش های بیلیاردی بود و خوشحالیم که اکنون مجددا شاهد برگزاری رویدادی بزرگ و با حضور حداکثری ورزشکاران هستیم. در صدد هستیم که در خواست میزبانی برای چهارمین دوره مسابقات جشنواره رشته های بیلیاردی را تقدیم فدراسیون کنیم تا مجددا میزبان جامعه ورزش و خانواده بزرگ بولینگ و بیلیارد کشور باشیم.
جشنواره بیلیاردی امید را در دل ورزشکاران و مربیان و باشگاه های ورزشی احیا می کند و باعث می شود ورزشکاران آماتور در کنار ملی پوشان و حرفه ای ها به میدان بروند و خود را محک بزنند. نقاط قوت و ضعف را مشاهده کنند و از دل همین رویدادها بهترین ها رقم بخورد.
رئیس هیات بولینگ و بیلیارد آذربایجان غربی در پایان مطرح کرد: حضور بیش از 900 ورزشکار در یک جشنواره در دهه فجر بیانگر این است که اقدامات خوبی برای سازماندهی ورزشکاران در سراسر کشور انجام شده و امیدواریم این مسیر با هدایت آقای اسکندری به اتفاقات خوب و همچنین افتخار آفرینی های بین المللی همچون ادوار گذشته منجر شود.
انتهای پیام/