Print
Zoom In
Zoom Out

دیدار قهرمان اسنوکر جهان با وزیر ورزش و جوانان؛

دکتر سجادی: امیدوارم روند رو به رشد اسنوکر ایران با حسین وفایی تداوم داشته باشد/ وفایی: وطنم را با هیچ کجای دنیا عوض نخواهم کرد

پنجشنبه 05 خرداد 1401 ساعت 10:46

هاشم اسکندری رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد به همراه حسین وفایی قهرمان دو دوره اسنوکر جهان با حضور در وزارت ورزش و جوانان با دکتر سیدحمید سجادی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بولینگ و بیلیارد، در این نشست ابتدا هاشم اسکندری به ارائه گزارشی از موفقیت‌های حسین وفایی در سال اخیر اشاره کرد و در خصوص برنامه‌ها و روند میزبانی کشورمان در مسابقات آسیایی و جهانی توضیحاتی را ارائه کرد.

حسین وفایی ورزشکار پرافتخار دنیای اسنوکر کشورمان نیز گفت: بسیاری از ورزشکاران در این تفکر اشتباه بسر می‌برند که ورزشکاران دیگر کشورها در پر قو زندگی می‌کنند در حالی که چنین نیست و در کمتر کشوری مانند ایران شاهد محبوبیت و توجه به ورزشکاران حرفه‌ای هستیم. هرگز حاضر نیستم که وطنم را با هیچ کشور دیگری عوض کنم و در تمامی مسابقات جهانی‌ نیز با افتخار با پرچم ایران بر روی پیراهنم، رقابت کرده‌ام. به عنوان فردی که سال‌هاست به واسطه مسابقات پی در پی در سفر هستم، می‌گویم که هیچ کجا وطن انسان نخواهد بود.
او ادامه داد: شاید سختی‌هایی وجود داشته باشد اما مسائل دیر یا زود حل خواهند شد و نباید از امید دست برداشت. ورزشکاران ایرانی در هر رشته از جمله اسنوکر ظرفیت‌های بالایی دارند و این امر را در مسابقات مختلف جهانی و آسیایی به اثبات رسانده‌اند و اعتقاد دارم که با حضور آقای دکتر سجادی در رأس ورزش کشور مشکلات بسیاری از قهرمانان ملی در تمامی رشته ها مرتفع خواهد شد.

در ادامه دکتر سجادی در این دیدار عنوان کرد: خوشحالم که ورزشکاری به نام حسین وفایی در کشورمان داریم که می‌گوید من ایران را با هیچ یک از کشورهای جهان عوض نخواهم کرد و هیچ جایی بهتر از کشورم ایران نخواهد بود. ما قهرمانان ورزشی بسیاری در رشته‌های مختلف با عنوان لژیونر داریم که درآمدهای ارزی دارند و همچنین متعلق و متعصب به کشورشان هستند و هنگام مسابقات ملی در کشور حضور دارند.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: امیدوارم روند رو به رشد اسنوکر ایران با حسین وفایی تداوم داشته باشد و نفرات جدیدی را از کشورمان در تور حرفه‌ای‌ها مشاهده کنیم. با شناختی که از آقای دکتر هاشم اسکندری و مجموعه مدیریتی این فدراسیون دارم، می‌دانم این امر محقق خواهد شد.

در این دیدار کامران شهلا سرمربی تیم ملی اسنوکر نیز هاشم اسکندری رئیس فدراسیون کشورمان را همراهی کردند.

رنکینگ ثابت پاکت بیلیارد کشوری بانوان

رنکینگ ثابت اسنوکر کشوری بانوان

پایان سی و هفتیمن دوره رقابت های تن بال کشوری بانوان

آغاز سی و هفتمین دوره رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد بانوان در مشهد مقدس

پایان سی‌امین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان با قهرمانی نماینده استان اصفهان

آغاز سی‌امین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان در مشهد مقدس

جدول گروهی و زمان بندی رقابت های اسنوکر بانوان

پایان مسابقات دانشجویان دختر به مناسبت نخستین سالگرد شهید رئیسی و شهدای خدمت

انتصاب سرپرست هیئت بولینگ و بیلیارد استان قم

بخشنامه مسابقات رنکینگ اسنوکر کشوری دختران

پایان مسابقات پاکت بیلیارد دانشجویی دختران در ایلام

پایان مسابقات رنکینگ اسنوکر بانوان استان خراسان رضوی

رنکینگ ثابت مسابقات هی بال ( بانوان)

رنکینگ ثابت مسابقات پاکت بیلیارد ( بانوان)

رنکینگ ثابت اسنوکر کشوری بانوان

حضور دو نماینده اسنوکر بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا 2025

قهرمانی نماینده استان فارس در هی بال دختران جشنواره رشته های بیلیاردی

آغاز اردوی تدارکاتی تیم اسنوکر بانوان در آکادمی بیلیارد و اسنوکر فدراسیون

نخستین باشگاه بیلیارد ویژه بانوان استان مرکزی در اراک آغاز به کار کرد

بخشنامه اسنوکر شش توپ بانوان