Print
Zoom In
Zoom Out

وفایی: باید "سلبی" را شکست می‌دادم

يكشنبه 27 مهر 1399 ساعت 09:26

بازیکن تیم ملی اسنوکر کشورمان در رابطه با حضور خود در مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس توضیحاتی را ارائه کرد.

 حسین وفایی اسنوکر باز ملی پوش ایران و نفر ۳۹ رنکینگ حرفه ای‌ها در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس اظهار داشت: این رقابت‌ها یکی از مسابقات تور حرفه ای‌ها است که مانند سایر بازی‌های حرفه‌ای دارای رنکینگ جهانی است.

او ادامه داد: من در این مسابقات در اولین بازی خود در مقابل "لوکاس کلکرز" آلمانی مرد شماره ۱۰۴ دنیا به میدان رفتم و موفق شدم در نهایت با نتیجه ۴ بر صفر او را شکست دهم.

 

"پری" از اسطوره‌های اسنوکر دنیا است

اسنوکر باز تیم ملی کشورمان در خصوص بازی دوم خود در مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس بیان کرد: در بازی دوم به مصاف "جو پری" مرد شماره ۱۶ دنیای اسنوکر رفتم. پری ۲۰ سال و در جمع ۱۶ نفر برتر اسنوکر قرار دارد و از بهترین های این رشته محسوب می‌شود. در این رقابت موفق شدم با ارائه یک بازی خوب، یکی از برترین بازیکنان این رشته را با نتیجه ۴ بر ۳ شکست دهم.

"کلارک" اعتماد به نفس بالایی داشت

مرد ۳۹ رنکینگ جهانی درباره سومین دیدار خود در مسابقات اسنوکر "اوپن" انگلیس گفت: در دور سوم به مصاف "جیمی کلارک" ولزی رفتم. او در رقابت‌های قهرمانی جهان به جمع ۱۶ نفر پایانی راه پیدا کرده بود و از اعتماد به نفس بالایی برخوردار بود. شکست دادن این بازیکن هم دشوار بود اما به لطف خدا موفق شدم او راه هم با نتیجه ۴ بر ۲ شکست دهم.

 

باید "سلبی" را ۴ بر صفر شکست می‌دادم

وفایی در رابطه با حساس‌ترین دیدار خود در دور چهارم این مسابقات اظهار کرد: پس از صعود به جمع ۱۶ نفر برتر این رقابت‌ها باید به مصاف "مارک سلبی" مدافع عنوان قهرمانی این مسابقات و قهرمان جهان می‌رفتم که برای آخرین بار در بازی‌های ۷ فریمه به من باخته بود. چیزی نمانده بود که یک بار دیگر او را شکست دهم، اما بازی به گونه‌ای پیش رفت که با بد شانسی‌، شرایط مسابقه از دستم خارج شد.

او ادامه داد: سلبی در نهایت بعد از ۴ ساعت موفق شد من را با نتیجه ۴ بر ۳ شکست دهد. این درحالی بود که من از حریفم ۳ بر یک پیش بودم، اما شرایط بازی به گونه‌ای دیگر پیش رفت.

اسنوکر باز تیم ملی اظهار کرد: باید در مسابقات "ژرمن مسترز" که در شهر میلتون کینز انگلیس برگزار می‌شود، حاضر شوم. پس از این رقابت‌ها باید در بازی‌های "آیریش اوپن" شرکت کنم.

وفایی درباره فشردگی مسابقات اسنوکر گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا تمامی مسابقات اسنوکر به صورت فشرده و در یک شهر برگزار می‌شود. در میلتون کینز مجموعه‌ای برای تمامی اسنوکر باز‌ها در نظر گرفته بودند و بازیکنان حق اسکان در مکان‌های دیگر را نداشتند.

او ادامه داد: روز قبل از هر مسابقه از ما تست کرونا گرفته  می‌شد. در صورتی که نتیجه تست منفی بود به ما اجازه رقابت می دادند.

اسنوکر باز حرفه‌ای کشورمان  اظهار کرد: به تمامی جوانان اسنوکر باز ایرانی توصیه می‌کنم که فقط به تمرینات خود ادامه دهند. آینده این رشته در ایران خوب است. امیدوارم با آمدن یک حامی مالی به این رشته، جوانان بتوانند اسنوکر را به عنوان یک شغل ببینند. من برای کمک به درآمدزایی و تشویق جوانان ایرانی به این رشته، تمام تلاش خود را می‌کنم.

رنکینگ ثابت مسابقات هی بال ( بانوان)

رنکینگ ثابت مسابقات پاکت بیلیارد ( بانوان)

رنکینگ ثابت اسنوکر کشوری بانوان

حضور دو نماینده اسنوکر بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا 2025

قهرمانی نماینده استان فارس در هی بال دختران جشنواره رشته های بیلیاردی

آغاز اردوی تدارکاتی تیم اسنوکر بانوان در آکادمی بیلیارد و اسنوکر فدراسیون

نخستین باشگاه بیلیارد ویژه بانوان استان مرکزی در اراک آغاز به کار کرد

بخشنامه اسنوکر شش توپ بانوان

بخشنامه ناین بال در بخش بانوان

نماینده چین قهرمان مسابقات تن بال بانوان قهرمانی آسیا (ACBS) 2024 قطر شد

اعزام تیم های ملی پاکت بیلیارد به مسابقات قهرمانی آسیا 2024

پایان مسابقات بانوان پاکت بیلیارد استان گیلان

رقابت های کشوری اسنوکر بانوان به پایان رسید

رقابت های کشوری اسنوکر بانوان آغاز شد

قهرمانی نماینده استان بوشهر در رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد دختران

گفتگو هیات تهران با یکی از دختران ورزشکار رشته اسنوکر

آغاز مسابقات رنکینگ پاکت بیلیارد کشوری دختران

 بخشنامه بیست و هشتمین دوره رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان

بخشنامه رنکینگ کشوری اسنوکر زیر21 سال دختران

بخشنامه رنکنیگ کشوری پاکت بیلیارد بانوان8