هاشم اسکندری در خصوص اوضاع و احوال بولینگ، بیلیارد و بولس در ایام کرونا به خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا گفت: متاسفانه تاثیر کرونا روی ورزش دنیا و کشور اثر خیلی مخربی داشته و نمی توانیم کتمان کنیم. همان طور که می بینید حتی المپیک هم برگزار نشد و حواشی ای برای ورزش دنیا داشته است. بالاخره تدارک دیدیم تا در این معضل پیش آمده کارهایی را انجام دهیم. خوشبختانه توانستیم در ایام کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی مسابقاتمان را داشته باشیم. حتی بچه ها در کمپ آزادی تمرین کردند و می کنند.
او در همین خصوص ادامه داد: دو دوره مسابقات کشوری برگزار کردیم و اتفاق خیلی خوبی را در دهه مبارکه فجر داریم و مسابقات مختلف را طراحی کردیم که یکی از آن ها جام رسانه بولینگ است و بعد مسابقات زیر 21 سال و مسابقات دختران را داریم که احتمالا در تهران برگزار می شود. مسابقات رنکینگ ها را داریم و در نهایت تا پایان اسفند ماه 8 مسابقه داریم که این اتفاق خیلی مثبتی است. یکی از مسابقات خوبی که پشت سر گذاشتیم جام سردار شهید سلیمانی بود و استقبال خوبی از آن شد و استارت این جام را آقای صالحی امیری زد. پیش بینی ما این است که از جام رسانه و مسابقات دیگری که تا پایان سال در پیش داریم استقبال خوبی شود. تنوع مسابقات استانی خیلی خوب و مراجعه کننده زیاد بود. در استان خراسان رضوی بیش از 200 نفر برای مسابقات اسم نوشتند. رشته هایی که تحت اختیار فدراسیون ما هستند چون کمی جنبه تفریحی دارد مورد استقبال قشر جوان است و حسن دیگرش این است که در اوضاع و احوال کرونا می توان از این رشته ها بهره گرفت. یکی از رشته هایی که خیلی فعال شده بولس است و مسابقات زیادی برگزار شده و حتی در ورزش کارگری و بیماری های خاص که ما را همراهی می کنند. در مسابقاتی که ورزش کارگری در فرانسه داشتند مدال های زیادی در ورزش بولس کسب شد. همین طور مسابقاتی که در انگلستان انجام شد مدال های خوبی را کسب کردند.
رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس در خصوص گزارشی که مبنی بر اینکه رئیس هیات استان های مختلف از اسکندری بابت اینکه از وزارت ورزش پول گرفته اما به هیات استان ها و ورزشکاران نداده است در دفاع از خود گفت: مرحوم مطهری یک مثال خیلی خوبی دارد در خصوص قطار معروفی که به شاه عبدالعظیم حرکت می کرد و تا زمانی که حرکت نمی کرد کسی کاری نداشت ولی وقتی حرکت می کرد همه سنگ پرتاب می کردند می توانم بگویم برای فدراسیون ما هم چنین اتفاقی افتاد. فدراسیونی که تا به حال هیچ گونه مدالی در آن نبوده با تلاش بچه های ما و بازیکنان توانسته 97 مدال کسب کند و کرسی های مختلف را بگیرد. دو دوره فدراسیون برتر آسیا شدیم و در رنکینگ جهانی ایران در بخش آقایان مقام دوم و در بخش بانوان مقام نهم را دارد. وقتی این اتفاقات مثبت افتاده باید هم این سنگ ها به طرف ما بیاید مخصوصا زمانی که مجمع انتخابی انجام می شود این سنگ ها درشت تر می شود. متاسفانه در دوره سومی که ما حضور داشتیم و موفق هم شدیم از فردای آن روز این سنگ ها درشت تر و حواشی زیادی ایجاد شد. توجهی به این مسائل نمی کنیم شاید این افراد دوست دارند انرژی ما را بگیرند و ما نتوانیم مدال کسب کنیم ولی منتظریم کلید مسابقات بین المللی بخورد و بتوانیم این 97 مدال را هرچه سریع تر به 100 مدال برسانیم و بتوانیم جشن 100 مدال را بگیریم.
اسکندری در خصوص 6 ماه تعلیق و بازگشت دوباره اش اینگونه توضیح داد: حواشی ای که درست کرده بودند موجب شد نهادهای نظارتی احساس کنند در فدراسیون ما چه اتفاق هایی که نیفتاده است. به طبع برای اینکه بتوانند خوب برر سی کنند و آنقدر بزرگ نمایی شده بود تشخیص داده بودند که مدتی رئیس فدراسیون نباشد تا بتوانند خوب بررسی کنند و حدود 6 ماه در نظر گرفته بوند. تمام اسناد و مدارک را بررسی کردند و البته پرونده هنوز هم در جریان است. خوشبختانه توانستیم دفاع کنیم و به سرکار برگردیم. کل بودجه این فدراسیون یک میلیارد تومان است که بیش از 700 میلیون آن به حقوق دادن بر می گردد. مثلا چه کاری با 200 میلیون تومان می شود انجام داد؟ 99 درصد این مسائل از حسادت به وجود آمد و این حواشی است که جلوی پیشرفت ورزش را می گیرد ولی ما سعی کردیم به این حرف ها توجه نکنیم و دوباره مدال آوری کنیم و اگر اشکالی هم بوده اشکالات را برطرف کنیم و به نحو احسن کار کنیم و پرچم کشورمان را به احتزاز در بیاوریم.
او در خصوص اینکه فدراسیون چه کارهایی در زمینه استعدادیابی انجام داده گفت: کمیته های استعدادیابی خیلی فعال شده است. روز 20 دی استعدادیابی اسنوکر تمام شد و ویژگی بارز این استعدادیابی این بود که نشان می دهد فدراسیون چقدر به استان های مختلف توجه کرده است. نفر اول ما از سیستان بلوچستان، نفر دوم از تهران و نفر سوم از چهار محال بختیاری بود و این نشان می دهد که فدراسیون شعار توجه به استان ها را محقق کرده است و نشان دهنده این است که فدراسیون از خیلی وقت پیش برنامه ریزی کرده است.
اسکندری در خصوص اینکه آیا جوایز تعلق گرفته به ورزشکاران این رشته در شان آن ها هست یا خیر گفت: یکسری جوایزی که تعلق گرفته مربوط به وزارت خانه است و ارتباطی به ما ندارد. جوایز مسابقات مختلف که خودمان داریم برگزار می کنیم در حد توان پرداخت می کنیم اما این رسالت ما نیست و باید رشته های مختلف را که سرآمد آن بیلیارد است به سمت ورزش حرفه ای ها سوق دهیم. باید بتوانیم کاری کنیم جوان هایی که سال ها وقت و هزینه می کند بتوانند به نتیجه دلخواهشان برسند مثال خوبش می تواند حسین وفایی باشد. حسین سخت تمرین می کرده و این مسیر برای دیگران هم باز شده است. وقتی ورزشکاران ما به حرفه ای ها برسند از لحاظ مالی هم تامین هستند.
اسکندری در پایان افزود: مخاطب من بیشتر خانواده بزرگ بیلیارد، بولینگ و بولس است، خواهشم این است که به حواشی توجه نکنند و تمام حواسشان روی بعد قهرمانی و مسائل اخلاقی باشد تا بتوانند نتایج خیلی خوبی بگیرند. هر کسی هم هر شبهه ای دارد می تواند مراجعه کند و ما کاملا آماده پاسخگویی هستیم و هر نوع اسنادی را در اختیار آن ها قرار می دهیم.